Myser

Regnar ute så det blir lite så extra mysigt när man ska ha sitt fredagsmys. Kollar på Khole&Lamar och käkar onyttigt. Brukar inte dricka läsk men jag är sån som måste testa allt som har med mat och dryck och göra:)
 

Nykomlingar

Har varit ute med min hund kom nyss hem ska iväg och sola om en stund, ska bli så skönt med lite värme :) Igår var jag och hämtade ut ett paket, lite parfymer jag beställde från www.beautystore.se Bodymisten från Victoria's Secret kan du köpa som billigast för 79kr!
 Min lilla parfym samling
 

Favoriter

Favorit mat:
 
 
 
Favorit efterrätt:
 
 
Favorit dryck:
 
 
Favorit drink:
 
 
Favorit plagg:
 
 
Favorit godis:
 
Favorit snack:
 
 
Favorit film genre:
 
Favorit serie (just nu):
 
 
 
 

Städar

Har städat lite bland min skönhet & smink avdelning får se hur länge det håller sig fint innan det ser ut som ett krig igen :P 
 
 

Trötter

Jag är helt slut efter denna dagen, haft jätteskoj har nog aldrig klappat så mycket som jag gjort idag. Nu ska jag glo på tv om det finns nu finns något bra program
 

Talang Sverige

Ska strax äta lite frukost sen hoppa in i duschen och fixa mig lite för att sedan ta bussen till Helsingborgs Arnena där jag ska vänta på min kompis. Vi ska vara publik för Talang Sverige :) hoppas vi får bra platser! 
Detta blir dagens outfit lite classy ;) 
 

Sminkbox

Köpte denna sminkboxen på kicks för 240kr ord pris ca 300kr jag hade rabatt så därför det blev lite billigare. Jag sminkar mig inte varje dag men jag tycker oftast om och ha något nytt, denna är praktiskt och ta med sig om man ska resa ;) 
 

3 områden

Under vintertiden blir jag oftast torr på 3 områden och det är ansiktet, läpparna och händerna vilket jag tror många andra också blir, därför kan man tänka på att smörja in sig iallafall 1 gång om dagen. Jag använder dessa produkter!
 Ansiktskrämen passar mig då jag har blandad hy.
Jag har nog aldrig använt något bättre på läpparna än detta vaselinet, kan rekommendera den.
Man kan använda vilken handkräm som helst tycker jag
Smörjer in händerna 2 ggr om dagen, morgon och kväll. 
 

Coolt

Jag verkligen älskar tröjor med cool text eller tryck
 
 
 
 

Paket

Hämtade precis ut mitt paket från ICA ett nytt set sminkborstar 199kr beställde detta på www.24.se
 

Söndagsmys

Ligger i sängen och kollar på Real Housewives of New York haha vilken drama alltså. Har hjälpt mamma och baka lussebullar så tänkte njuta av dom med lite julmust :) 
 

God morgon

Söndag och solen tittar fram lite idag det blir man ju lite glad av :) Idag ska jag bara ha egen tid kolla filmer och lata mig love it ;) nu ska jag käka frukost!
 

Äntligen hemma

Varit ute och tagit några drinkar på Utposten & Helsing med min vän Ariana. Börjar bli gammal fan man längtade hem till sängen haha :/ ska strax lägga mig Godnatt ;)
 

10 saker du inte visste om mig

 
 
                                                                                               
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
            
 
 
 

New in

Efter träningen stack jag till Väla C med min kusin :) blev lite shopping och god mat en trevlig fredag helt enkelt. Nu ska jag bara chilla framför datorn/tvn ;)
 
 
 

Fredag

Så skönt med helg :) har dock inget planerat men man vet aldrig kan dyka upp något från ingenstans. Ska käka nåt nu sen dra och träna ;)
 
 

Vill ha!!!

 
Vill så jättegärna ha den kostar ca 1300 kronor men det är den värd...just nu får jag drömma om den eller hoppas på att nån snäll människa köper den till mej i julklapp :P
 
 
 
 

RSS 2.0